Promler?  |  FAQ  |  Sivukartta  |  Email
Etusivu - Toimitusehdot
 
 
HIHAMERKIT KAULANAUHAT PINSSIT MUUT
 
 
 
 
 
 
 
 

Toimitusehdot


 
WWW-sivustolla esiintyvät hinnat ovat sitoumuksetta. 
 
Kaikkiin sivujemme hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero, jollei muuten mainita.
 
Maksuehto 14 pv netto laskun päiväyksestä.
 
Viivästyskorko: 10%. 
 
Maksukehoituksista veloitamme 10 EUR/kpl korkolaskun yhteydessä. 
 
Palauttamattomista malleista veloitetamme 30,00 eur + tuotteen hinta minimitilausmäärän mukaisesti + alv.
Asiakas vastaa mallien palautus kustannuksista.
 
Omistusoikeus toimitettuihin tavaroihin siirtyy asiakkaalle vasta, kun tuotteet on kokonaisuudessaan maksettu HEF Group Oy:lle.
 
Varaamme oikeuden toimittaa ja laskuttaa merkattuja tuotteita +/- 10 % alkuperäisen tilauksen määrästä.
 
Toimitettuja tavaroita ja laskua koskevat muistutukset on tehtävä viimeistään 8 päivän kuluessa tavaroiden vastaanottamisesta. Mikäli Asiakas on reklamoinut laskusta tai tehnyt vahingonkorvausvaatimuksen, on Asiakas velvollinen suorittamaan laskun riidattoman osan ao. laskun maksuehdoilla.
 
Annetut tarjoukset ovat voimassa 30 pv.  tarjouksen päiväyksestä, jos ei tarjouksessa toisin mainita.

Kaikki tuotteet ovat räätälöityjä tuotteita, juuri teille valmistettavia, joten tilauksen peruminen ilman kuluja ei ole mahdollista.
Tilauspäätöksellään asiakas vakuuttaa saaneensa tekijänoikeuden aineistoon kuvan haltijalta, josta tai jonka pohjalta tuotteet toteutetaan.

Tietosuoja/Henkilötiedot

HEF Group Oy vastaa sille antamiesi henkilötietojen, kuten nimesi, osoitteesi, henkilötunnuksesi, matkapuhelinnumerosi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi käsittelystä. Henkilötietojasi käytetään ostotapahtumiesi hallinnoimiseen, markkinointitarkoituksiin (mm. sähköisten viestintäpalveluiden välityksellä), sekä tuotteidemme ja palveluidemme kehittämiseen. Henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille.
 
Tilaamalla myymiämme tuotteita tai pyytämällä tarjouspyynnön, hyväksyt henkilötietojesi edellä kuvatun käytön. Henkilötietojen antaminen on vapaaehtoista. Asiakas voi kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin ja tarkistaa itseään koskevat tiedot ottamalla yhteyttä HEF Group Oy:hyn sähköpostitse info@promler.fi, puhelimitse 0942425812 tai kirjeitse osoitteeseen: HEF Group Oy, Sörnäisten rantatie 27B, 00500 Helsinki. Pyyntö suoramarkkinointi kiellosta tulee tehdä kirjallisesti yllä mainittuun osoitteeseen. Lisäksi sinulla on oikeus pyytää HEF Group Oy:tä korjaamaan tai poistamaan sinua koskevat virheelliset tiedot.
 

Tarvitsetko apua? Soita meille numeroon: (09) 4242 5812, asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi.
 
  Brodeeratut Kangasmerkit   Other Products   Muu Info Sosiaalinen media  
       
Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...